Zpět na rubriku

Faktor Aerobik Tour – 2004 – Jaro

Když jsem přišel do rádia, hned jsme společně s paní ředitelkou Šárkou Frenclovou, promotion managerem a hudebním šéfem začali koumat, zda by nešlo spojit rádio a aerobik. Po krátké poradě jsem začal pracovat na Faktor aerobik tour, která odstartovala 7.března 2004 v Táboře. Další zastávky se konaly ve Strakonicích, Jindřichově Hradci a velké finále se uskutečnilo 4.dubna v Českých Budějovicích.Poslední zastávka měla pro mě velmi zajímavou předehru. Jelikož jsem byl od pátku 2.dubna na exhibičním víkendu CK Lenka v Hrotovicích, což je asi 180 km od ČB, rozhodl jsem se pro návrat v neděli ráno jednu hodinu po půlnoci. Moc daleko jsem nedojel, po 12 km jsem ve tmě přehlédl trubku od lešení, kterou nějaký vykuk zapomněl na silnici a po čtyřech kotrmelcích s Felícií jsem skončil na boku v poli. Auto bylo sice zdemolované, ale mě se nic moc nestalo. Odnesl jsem si zlomeninu prstu, oděrky a sem tam nějaké modřiny, za což prý dle policistů mohu děkovat pásům, malé rychlosti, dobrému stavu vozu a těm nahoře (DÍKY!!!). I s autem jsem se nechal dovést na chalupu, odkud jsem vyrazil do ČB rychlíkem.

Pro ostatní cestující jsem asi moc vábně nevypadal, jelikož jsem měl všude krev a oděrky. Když jsem dorazil do ČB dojel jsem se převléci a pak hurá do nemocnice. Tam mi sice pan doktor nechtěl uvěřit, že po čtyřech kotrmelcích s autem vypadám takto, prý že apríl byl prvního, ale nakonec uvěřil, ošetřil a popřál hezký den.

Z nemocnice jsem vyrazil rovnou do rádia a šup do Sportovní haly Na Sádkách připravit vše a odcvičit poslední hodinu.Ale zpět k tour – na všech zastávkách bylo plno a v Jidřichově Hradci či Českých Budějovicích jsme se nevešly do haly. Snažil jsem se, aby výběr byl co nejpestřejší a tak byl k mání Kick box aerobik, Dance aerobik, Bodystyling, Tae-Bo nebo P-Class. Dále návštěvníci shlédli ukázky sportovního aerobiku, dostali od nás nápoj zdarma a malý dárek od Radoxu. Na konci každé zastávky jsme losovali bohatou tombolu, která měla kolem 50 položek. Byly to sprchové gely a pěny do koupele od Radoxu a dárky od firmy Supradin. Hlavní cenou byl vždy zájezd s CK Lenka v hodnotě 2000,- resp. 10 000,- korun. Vstupné bylo stanoveno jen na pokrytí nákladů a tak se platilo 80,- a v ČB 100,- kaček, což si myslím, že je při dnešních cenách velmi málo.

Z ohlasů, které chodí k nám do rádia je vidět, že se Vám tour líbila a tak Vám mohu slíbit, že se bude určitě konat její pokračování. Všem, kteří jste se zúčastnili moc a moc děkuji a také děkuji všem lidem, kteří se mnou tour připravovali, pomáhali nebo sponzorovali – VÁM VŠEM MOC DÍKY Z CELÉHO SRDÍČKA:-))))

[nggallery id=9]

Nahoru