Zpět na rubriku

ME ve sportovním aerobicu a třetí část finále DF za námi!

Také máte někdy pocit, že se na něco těšíte a najednou je strašně rychle po všem?

Podobné jsem to měl já, když jsem se těšil na největší sportovní akci u nás v České Republice pro rok 2012 a to Open Mistrovství Evropy ve sportovním aerobicu, fitness a HIP HOP unite 2012. Vše začalo ve čtvrtek ráno kdy jsem dorazil do Prahy, konkrétně do Sparta Arény lehce po čtvrt na osm. V osm hodin to vše vypuklo a zastavil jsem se až v 21:50. Mezitím se vedle mne vystřídali dva kolegové spolumoderátoři. Co Vám budu povídat, byl to náročný den, navíc přepínat z češtiny do angličtiny také není jednoduché, a tak se mi ke konci stávalo, že jsem mluvil víc anglicky než česky. Poté hurá na hotel a spát….mnooo stejně jsem usnul až po půlnoci.

Spousta lidí si myslela, že v pátek ráno to bude muset zvládnout kolegyně sama, že po tak náročném dni dorazím až kolem oběda, ale kdo mne zná, ví, že vydržím hodně, takže v osm hodin jsem byl na place. Pokračoval jsem až do šestnácti, kdy mne přišel vystřídat kolega, abych si trochu odpočinul před sobotním finále. Šel jsem si tedy dát do Harfy výbornou večeři, ale stejně – zapnul jsem PC a sledoval vše na internetu (ano, já vím, magor – taky to mám v titulu před jménem!). Ovšem jak říká jedna reklama, když to miluješ, není co řešit! Pro mne moderování a lektorování prostě není práce!!!

Sobota už byla jen třešničkou na dortu – dopoledne semifinálová kola seniorů. Převléci do gala a od druhé odpolední finále mistrovtsví Evropy před plnou halou a kamerami České Televize. Finále běželo takovou rychlostí, že než jsem stačil dopít lahev vody, bylo po. Nastalo rychlé balení, loučení a přesun na recepci pro rozhodčí, realizační team a moderátory v salonku jednoho z hotelů. Jani, Diano a Jitko  – díky za pozvání, moc nám s Vlaďkou chutnalo! Odtud taxíkem směr afterpárty na Letné pro všechny! Na hotel jsem dorazil kolem jedné v noci – ano je to brzy, ale v neděli mne čekal další úžasný zážitek a s bolehlavem by to nebylo ono.

Ještě než budu pokračovat, chtěl bych všem, co měli něco společného s ME 2012, moc a moc poděkovat! Realizačnímu týmu, kolegům spolumoderátorům, hosteskám, ochrance, zvukařům, manželům Dvořákovým, všem závodníkům od Austrálie po Finsko, prostě Všem! Velké díky! Hlavní díky Vám to stálo za to!!!

Spoustu fotek z finále najdete na serveru aerobic.cz ZDE!!!

A kdo má radši obrázky v pohybu i se zvukem, záznam České Televize jest ZDE!!!

…jedeme dál, neděle volá!

Ráno jsme vstával kolem půl deváté a hurá směr zámek Brandýs nad Labem. Tam se odehrávala třetí část finále soutěže Děti fitness a ples princezen. Když na zámku, tak s plnou parádou a normální oblečení jsem vyměnil za vojenskou uniformu vojáka, kterou jste mohli vidět třeba v pohádce Princezna ze mlejna 2. Jestli mi to slušelo nevím, ale cítil jsem se v tom krásně. Na nádvoří probíhalo finále DF a v zahradě zámku spousta souteží pro malé i velké. Počasí nám sice nepřálo, ale i tak přišlo kolem 2000 lidí. Odpoledne nás čekal průvod městem za asistence městské policie a pak vyhlášení na nádvoří zámku. Opět nechyběla početná delegace ze Slovenska, která si odvezla několik pohárů – gratulujeme!

Po závěrečném humbuku jsem se šel převléci, sednul do auta a po čtyřech dnech vyrazil směr České Budějovice.

I za neděli velké díky Všem – Janě, Jirkovi, Mirce, zvukařům, soutěžícím, panu starostovi, prostě Všem! Byla to velmi, velmi příjemná změna moderovat na zámku.

Jak to vypadalo si prohlédněte v bohaté galerii ZDE!!!

Tolik superúžasné čtyři dny roku 2012!

Krásný den Vám všem přeje Jirka!

Nahoru