Zpět na rubriku

…rok 2013 se roztočil na plné obrátky!

Krásný den přátelé,

rok 2013 se roztočil na plné obrátky a uznávám, dlouho jsem se neozval. Né že bych na Vás nemyslel, ale znáte mne, doma neposedím, a tak jsem se opravdu zastavil až nyní. A co všechno se za ty dva měsíce u mne událo. Jak říká drahá polovička „Juráškova klasika“. Odmoderoval jsem spoustu maturitních plesů a už teď se plní diář na příští sezónu ( kdybyste měl někdo zájem, více info zde ). K tomu jsem moderoval spoustu dalších akcí, od sportovních, přes přehlídky atd. Úspěšně jsme dokončili společně s realizačním týmem Miss Aerobik roku 2012 a nyní se připravujeme na ročník 2013, který vypukne zanedlouho a bude ještě lepší, bohatší než ročník 2012. TV záznam České Televize si prohlédněte zde.

Nezanedbával jsem ani Vás „sportuchtivé“. Každý týden spolu cvičíme jak na OA Husova, tak ve Fitness 14. Když jsem u toho, povýšil jsem v HEAT programu a od sedmnáctého února je ze mne lektor HEAT programu LEVEL II. Schválně si přijďte vyzkoušet nové techniky. Slibuji mokré tričko a úsměv od ucha k uchu. ( rozvrh lekcí zde ) Tím to ale nekončí, protože mne mnoho z Vás prosí o rady, takže dělám spoustu konzultací ohledně cvičení, rehabilitace, jídelníčku apod.

Do toho všeho se věnuji každý den ve Schneider Electric v Písku HR, interní, externí komunikaci, event managementu a snažím se, aby naši zaměstnanci, byli nejen spokojení, ale i se jim dobře pracovalo.

Prostě jak říkám, odpočívat budu až v hrobě. Čímž na tomto místě děkuji své drahé polovičce. Nemá to se mnou jednoduché – díky Helenko.

Doufám, že se Vám daří, jste hlavně zdraví, máte štěstí a spoustu super lidí kolem sebe. Rád Vás uvidím, kdekoliv, na jakékoliv akci, nebo ve Schneider Electric.

Užívejte dne i života!

Jirka

Nahoru