Zpět na rubriku

První víkend na tour s ČS Miss Aerobic 2015

Nový ročník Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic odstartoval!

Po několikaměsíční pauze, přesněji od října do února, odstartoval v pořadí již druhý ročník Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic. A vše se vydařilo na výbornou. Ostatně pojďte se na to podívat.

První zastávka Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic tour byla naplánována na 28. února do Blanska. Tradičně jsme naše zastavení v tomto městě spojili s Aerobic Dance cupem. Start byl ve čtrnáct hodin, ale přípravy na místě probíhaly už od časných ranních hodin. Ve dvě to vše vypuklo a to za obrovské účasti jak malých velkých cvičenek, tak cvičenců a rodičů. Moderátor Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic Jirka Gruntorád představil partnery soutěže, porotu a šlo se na věc. Hned v úvodu nás čekala velká novinka letošní tour, a to tzv. open hour. Neboli hodina, kdy si může přijít zacvičit úplně každý od šesti do devadesáti devíti let. V Blansku se open hour proměnila v parádní taneční Zumba párty v podání Jirky Gruntoráda a organizátorky zastávky Anety Kuklínkové. Poté už přišel na řadu výběr malých a velkých slečen do semifinále Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic pro Českou republiku. Lektorkami jsou pro tento rok II. ViceMiss Aerobic 2014 Martina Maloušková a I. ViceMiss Aerobic 2014 Lenka Šubová.

Po cvičení následovala konverzace s moderátorem Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic Jirkou Gruntorádem. Porota to při výběru neměla jednoduché, protože holčičky i velké slečny jsou rok od roku šikovnější. Nakonec ale rozhodla a vítězkou v kategorii Minimiss se stala Aneta Šenková. V dospělácké kategorii se vítězkou stala Veronika Rešková. Kromě toho deset slečen z každé kategorie postoupilo do českého semifinále, které se bude konat 13.6.2015 v Olomouci. Závěrem je třeba poděkovat Vám všem, co jste přišli a vytvořili úžasnou atmosféru první zastávky Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic tour 2015! Zvláště pak organizátorce Anetce Kuklínkové.

Pro nás tím ovšem víkend neskončil a celý tým Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic se ještě ve večerně-ranních hodinách přesunul o 500 km dále na východ do Prešova. Tady nás čekalo naopak první zastavení ve Slovenské republice. Mimochodem z Prešova pochází první Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic – Petra Tomková, která byla organizátorkou místního kola. Start byl opět ve dvě odpoledne a to v zábavně obchodním centru MAX. I tady byla účast jak slečen v obou kategoriích, tak Vás co si chcete zacvičit v rámci open hour obrovská a chvílemi nám pomalu ani nestačil cvičební prostor. Díky za to!

Po lektorování Martiny a Lenky přišla na řadu konverzace s moderátorem Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic Jirkou Gruntorádem. Ten musel pochválit, jak malé i velké slečny perfektně rozumějí češtině. Porota bedlivě naslouchala a rozhodovala. Ještě než jsme vyhlásili vítězky, přišla na řadu open hour, která se v Prešově nesla ve znamení intervalově-posilovacího cvičení s vlastním tělem. Jirka Gruntorád dal všem pěkně zabrat. Po závěrečném protažení se šlo vyhlašovat. V Prešově se vítězkou v kategorii Minimiss stala Emi Uher. V dospělácké kategorii Miss excelovala Bibiana Jurčáková. I tady postupovalo deset slečen z každé kategorie do semifinále pro Slovenskou republiku. Na závěr už zbývalo rozloučit se, poděkovat úřadující Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic 2014 Petře Tomková za výbornou organizaci a vyrazit zpět do České republiky. Víkend to byl pro celý tým velmi náročný, ale Vy nám dodáváte tolik energie, že nás únava nemá šanci dohnat. Díky za to!

A kde se zase uvidíme, zacvičíme? 7.3. v Nitře, 8.3. v Šumperku, 14.3. v Prievidzi,  28.3. na jihu Čech v Českých Budějovicích, 4.4. ve Zlíně, 5.4. v Hradci Králové a 19.4. v Bratislavě.

Těšíme se na Vás, ať už přijdete závodit, nebo si s námi jen zacvičit v rámci open hour!

Jirka

Nahoru