Zpět na rubriku

Faktor Aerobik Tour 2004 – Podzim

Prázdniny skončily. Člověk se opět vrátil buď do školních lavic nebo do práce a vše začalo nanovo. A tak jsme u nás v rádiu začali přemýšlet, jak to udělat, abychom Vás něčím na podzim potěšili v oblasti sportu. Kritéria byla jasná: za málo peněz hodně muziky, to znamená, abyste co nejmíň zaplatili a dostalo se Vám toho co nejvíce:-) A tak volba padla opět na Faktor aerobik Radox tour.

Narychlo jsme zajistili tělocvičny, lektory, sehnali sponzory, vyrobili plakáty, udělali reklamy a připravili vše potřebné.Pak už nezbývalo, než se těšit na první zastávku a ta přišla v sobotu 13. listopadu.

Vyrazili jsme se cvičením do Písku. Tělocvična byla moc pěkná a dokonce při její konstrukci brali v potaz, že tam někdy někdo bude dělat něco s muzikou. Takže akustika na jedničku:-) Lidiček se sešlo tak akorát, abychom se tam vešli. První hodinu jsem měl já a konec taneční hodiny obstaral Petr Muk a jeho Zrcadlo.Druhá hodina byla ve znamení posilovačky a musím uznat, že hodně těžké posilovačky.Tu měla v rukou Jarka Benešová z Písku.Poté vylosování tomboly, hezky se rozloučit a tradá domů, kde nás ještě čekala dětská diskotéka a mě večerní vysílání:-) Druhá zastávka se uskutečnila tentokrát v neděli v Jindřichově Hradci. Bylo 21.listopadu. Venku byla zima, ráno byly silnice zasněžené a tak jsme byli rádi, že tělocvična byla příjemně vyhřátá tak akorát:-) Připravili jsme aparát, ceny a venku už se srocoval celkem slušný dav.Konečné číslo se zastavilo na 110 a chudinka hala měla co dělat:-) První hodinu v tanečním rytmu jsem si vzal opět já. Choreografie byla celkem obtížná a tak i učení bylo trošku kostrbaté, ale všichni byly moc šikovní a závěr patřil Floridě Inc.(původně Eamon) a jejich megahitu Fuck It………:-) Následující hodina měla být opět posilovací, ale holky si zkusily trošku netradiční funky a šlo jim to dobře:-) Z tomboly měli všichni radost a to mě zahřálo u srdíčka:-) Poté opět zabalit a opatrně “go home“. Finální zastávka se uskutečnila opět v Českých Budějovicích v mojí oblíbené sportovní hale Na Sádkách. Byla neděle 28.listopadu jedna hodina odpoledne:-) A proč odpoledne? Abyste se stačily po sobotních pařbách a večírcích vyspat a ještě při tom stihly uvařit oběd rodině – přece byste ji nenechaly hlady – že?:-) Začátek jsem měl opět ve své moci. Sice mě ze začátku pozlobil CD přehrávač, ale pár výhrůžek mu stačilo na to, aby začal fungovat, tak jak má:-) Jediné, čemu se nedalo domluvit bylo pódium, která jsem nakřápnul a Petra, která cvičila po mě si na něm málem ublížila – i ty jedno škaredé pódium – ty ty ty!!!:-) Závěr mé hodiny byl trošku retro, dali jsme si Holky z naší školky po dvaceti letech:-) Druhá hodina byla opět posilovací a Petra Vás pěkně nabušila:-) Jo jo, plesová sezóna se blíží a je třeba do těch šatů vypadat hezky – ne?:-) Následovalo losování tomboly a závěrečné focení:-) Poté opět zabalit a čau čau čau:-) [nggallery id=11]
Nahoru