Zpět na rubriku

Faktor Aerobik Tour 2005

Pokud jste alespoň malými příznivci aerobiku, tak jste nemohli přehlédnout a přeslechnout, že po celí měsíc březen a duben probíhala po celých jižních Čechách Faktor Aerobik Radox tour. Tato akce byla především pro ženy, dívky a dámy všeho věku, ale našlo se i několik odvážných mužů.

Tour se zastavila v pěti jihočeských městech. Jako první si příznivci aerobiku mohli zacvičit v Prachaticích, kam jsme se vydali 12.března. Dále jsme se zastavili 19.března v Písku, 2.dubna ve Strakonicích, 17.dubna v Jindřichově Hradci a závěr tour v podobě velkého finále se uskutečnil 24.dubna v Českých Budějovicích. Díky sponzorům byla každá zastávka za velmi lidovou cenu 80 korun, v Českých Budějovicích za rovné kilo.

V každém městě jsme pro Vás měli dvě lekce a v Českých Budějovicích dokonce tři. Postupně jste si s námi zacvičili Dance aerobik, Interval Combo, Bodystyling, Bodysculp a nechyběla ani žhavá novinka v podobě Power Yogy. Před vámi se prezentovali tito lektoři: Jirka Gruntorád (České Budějovice), Lenka Svobodová (České Budějovice), Petra Fischerová (České Budějovice), Jarka Benešová (Písek), Lenka Chárová (Strakonice) a Iveta Švecová (České Budějovice). Kromě propocených dresů jste si mohli odnést i nějakou pěknou cenu. Dárky do tomboly dodaly firmy Radox, Avon, GTS Internacional a Toyota Dolák. Jsme moc rádi, že vás přišlo všude tolik. Celkově vás bylo kolem čtyřset. Doufáme, že se Vám tour líbila. Moc jsme se snažili, abyste si to parádně užili a alespoň na chvíli jste zapomenuli na starosti všedního dne. Na tomto místě bych také rád poděkoval všem, kteří mi s tour pomáhali, tj. paní ředitelce, která to celé umožnila – DÍKY, našim obchoďákům, kteří sehnali sponzory, našim hosteskám – Míše,Míše a Lence, které to se mnou celé odjely, Děkuji i osobám, které se se mnou podíleli na realizaci tour v jednotlivých městech Lence Průchové, Lence Chárové, Lence Dostálové(těch Lenek ale je co:-))) a Jarce Benešové. Hlavně děkuji Vám všem, kteří jste přišli, cvičili a usmívali se – Vám všem moc moc díky a doufáme, že pokud na podzim opět vyrazíme s aerobikem po jižních Čechách, tak že si to všichni spolu zase pořádně užijeme a že nás přijdete podpořit v tak velkém počtu. [nggallery id=13]
Nahoru