Zpět na rubriku

Finále ČS Miss Aerobic 2015 je minulostí!

BOSU_TABOR_2014

Tak už jdeme do finále, poslední tóny zní…přesně tohle jsme si zpívali po celou dobu posledního finálového soustředění, které opět proběhlo v Plzni. Tam se konalo i velké finále Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic 2015. Přímý přenos ČT Sport byl naplánován na pondělí 19.10.2015 od 20.00 z nádherného prostředí Park hotelu Plzeň. Ale do té doby ještě daleko…

Všechno začalo ve čtvrtek, kdy se do Park hotelu sjely nejenom velké slečny z kategorie Miss, ale i malé Minimissky s rodiči. Započalo finální nacvičování se všemi, kteří se na finálním večeru podíleli, tedy s choreografkou Terezkou Puchtovou, choreografkami individuálních choreografií s Pavlínou Zdařilovou, Michalou Schwarzovou a panující Česko-Slovenskou Tipsport Miss Aerobic Petrou Tomkovou. Od pátku nechyběl ani mučitel – v podobě mé maličkosti –  moderátor a lektor fitness forem Jirka Gruntorád.

Od nedělního odpoledne ale skončila sranda a nastoupila tvrdá realita. Scéna pro finále byla dostavena, nasvícena, nazvučena a společně se štábem ČT Sport jsme začali zkoušet prostor, světla, pohledy, kamery, atd. Pro většinu slečen, ať už menších, nebo větších to byla první zkušenost s televizním štábem. Musíme je pochválit, zvládly to na 1*!

Pondělní den začal již brzy, česáním, líčením finalistek, zkouškami všeho možného a přehoupl se do generální zkoušky od tří odpoledne.

Poté už jen čekání, usazování fanoušků a v 20:00 se ozvala znělka Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic. Šlo se na věc! Přímý přenos byl zde.

Úvodní choreografie s tanečníkem Brunem, první disciplína v podobě individuálních choreografií, druhá v podobě rozhovoru, třetí v podobě choreografie v plavkách Luli Fama se šátkem a nakonec následovala promenáda v šatech. V mezičase vystoupil úžasný David Deyl a Minimissky se svojí choreografií.

Kolem čtvrt na deset bylo rozhodnuto o tom, že Česko-Slovenskou Miss Aerobic Sympatie se stala dívka s číslem devět Eva Kubalová, II. ViceMiss Aerobic 2015 se stala opět dívka s číslem devět Eva Kubalová. I. ViceMiss Aerobic 2015 se stala L’ubica Pisáriková. Korunku a titul Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic 2015 po Petře Tomkové bere dívka s číslem deset Melánia Daňková. Gratulujeme!!!

Všem, kteří se na finálovém klání podíleli, patří velký dík. Klapalo to na výbornou – podtrženou.

Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic 2015 je minulostí, sláva vítězkám, ale i poraženým, protože kdo nezažil, nepochopí.

Za celý tým, který pro Vás dva ročníky Česko-Slovenské Tipsport Miss Aerobic připravoval se s Vámi loučí Jirka Gruntorád, Kristýna Copková a společnost E-Motion. Od 1.1.2016 se licence ujímá Esprit team a my přejeme Česko-Slovenské Miss Aerobic alespoň stejnou kvalitu po následující ročníky, jakou jsme v této soutěži nasadili my, včetně přímého přenosu na jedné z největších televizních stanic.

Slečny měly vše zdarma, brali jsme je do nejlepších hotelů v ČR a SR, dostávaly perfektní servis, oblečení za mnoho desítek tisíc korun, propagovali jsme je po mnoha kanálech, včetně nejlepší sportovní televizní stanice v ČR – ČT Sport a mnoho dalšího.

Díky všem za vše, užívejte života a u jiných projektů se s Vámi těším na viděnou!

Jiří Gruntorád

PS: Jestli jste nás v přímém přenosu neviděli, koukněte zde v iVysílání.

Nahoru