Zpět na rubriku

Hledáte luxusní hotel za pár korun, kde najdete vše…jeďte do Monínce!

Pátek 13.11.2015 – podle pověry smolný den, ale pro mne den odjezdu na fitness víkend do nádherného areálu Monínec, který leží jen 80 km od Českých Budějovic a 70 km od matičky Prahy. Naše kroky směřovaly přímo do hotelu Monínec, který v roce 2012 prodělal extra rozsáhlou rekonstrukci. Osobně jsem zde byl v roce 2010, kdy byl hotel Monínec lehce podprůměrným standardem. Ovšem…

Když jsem po pěti letech dorazil na místo…napíšu to bez zbytečných kudrlinek…zůstal jsem stát s bradou někde u kolen. Takovou změnu jsem opravdu nečekal…

Kdo mne zná, tak ví, že jsem permanentně na cestách, spím všude možně po hotelích a jen tak mne už něco nepřekvapí. Ovšem tohle přátelé, to bylo velké a hlavně úžasné překvapení. Slečna recepční milá, ochotná, vše vysvětlila, kde co je, kdy máme snídaně, kde budeme cvičit, jak zacházet s aparaturou. Informovala mne o tom, kdo už dorazil, kdo ne, atd.

Následovalo první cvičení, druhé, atd. Cvičící parta úžasná. Holky makaly jak o život a i když byly ve věku od 20 do 50 let, všechny cvičily na plný výkon. Dámy, slečny, paní, moc děkuji! Byly jste skvělá parta! Dali jsme si Bodystyling, BOSU Tabata, BOSU Body a nově i Fit roller s ježky. Díky za super atmosféru a těším se příště!

A nyní zpět k recenzi hotelu…

Interiér hotelu je koncipován jako funkční, moderní, bez zbytečných věcí, které by rušily celkový dojem. Měl jsem pokoj s okny na parkoviště. Osobně mi stačil, ale můžete si objednat pokoj s nádherným výhledem na údolí a kdo je fajnšmekr, lze mít i terasu.

Pokoje jsou vybaveny vším, co potřebujete. Dokonce architekt myslel i na mobilní telefony, když u každého nočního stolku je zásuvka na nabíječku a co je úžasné, je ohýbací lampička, kterou si jednoduše přizpůsobíte, kam potřebujete.

Tělocvična? Funkční, jednoduchá, výborně ventilovaná. Stejné to je s bazénem, saunou a odpočívárnou v přízemí hotelu.

A teď hurá na jídlo a ceny…

Jedním slovem super. Snídaně bohaté a opět jedna pěkná maličkost. Snídaňový tác. Tedy tác, na který si naberete talířky, abyste nemuseli chodit na třikrát, pětkrát. Hezky si to odnesete ke stolu vše najednou. Poprvé jsem dokonce na snídaních viděl i krupicovou a ovesnou kaši – byly výborné.

Na hotelu jsem snídal, obědval, i večeřel. Vše rychlé, výborné a hlavně ten servis! Můžete mít super hotel, dobrou kuchyni, parádního kuchaře, ale když není výborná obsluha, je to špatné. Tady vše doplňovala rychlá, milá obsluha a tak moje dýška byla hodně vysoká. Dobrou práci dokáži ocenit!

A ceny…na lokalitu dle mne velmi nízké. Ostatně nabízím výběr z jednoho mého účtu: lahev Pepsi light, kvalitní horká čokoláda, lahev Svatomartinského vína, dvě dražší jídla, čokoládový dort s vanilkovou zmrzlinou, Baileys, Becherovka….jen 750,- Kč!!!

Sečteno a podtrženo…pokud do hotelu Monínec vyrazíte, nebudete litovat. Za Vaše peníze dostanete rozchodně více, než kdekoliv jinde a vše s profesionální kvalitou.

Za mne rozhodně palec nahoru a osobně už vymýšlím termíny na jarní, podzimní fitness víkend, opět s CK Lenka.

Jirka

Nahoru